Magazin OFFRoad de Piese si Accessorii Auto 4×4.

Magazin online si showroom in Cluj-Napoca de Piese si accesorii pentru Masini de Offroad 4×4.

Anvelope, accesorii tunning si piese la cel mai bun pret.

Magazin OFFRoad de Piese si Accessorii Auto 4×4.

Magazin online si showroom in Cluj-Napoca de Piese si accesorii pentru Masini de Offroad 4×4.

Anvelope, accesorii tunning si piese la cel mai bun pret.

Recomandari

Top Produse

Reduceri

Magazin de Piese si Accessorii pentru Masini de Offroad 4×4

 Magazin online si showroom in Cluj-Napoca de Piese si accesorii pentru Masini de Offroad 4×4.

Anvelope, accesorii tunning si piese la cel mai bun pret.

Anvelope OFFRoad

Anvelope pentru toate sezoanele, de la mărci renumite precum Michelin, Goodyear, Continental, Pirelli și altele.

Accesorii OFFRoad 

Corturi si accesorii pentru camping, accesorii de recuperare si de siguranta

Uleiuri și lichide pentru mașini OFFRoad

Aveti la dispozitie o gamă variată de uleiuri și lichide pentru mașină, inclusiv uleiuri de motor, lichide de frână, lichide de direcție asistată, lichide de răcire și multe altele.

 Jante OFFRoad

Magazinul oferă jante de la mărci precum Borbet, OZ Racing, AEZ, Rial, Ronal la cel mai bun pret.

Încărcătoare și startere auto 4×4

Ferimoto oferă o gamă largă de încărcătoare și startere auto pentru a ajuta la pornirea mașinii în cazul în care bateria este descărcată.

Magazin OFFRoad Romania

10 accesorii care nu ar trebui sa lipseasca din portbagajul amatorilor de OFFRoad

Dacă sunteți pasionat de off-road și doriți să vă pregătiți portbagajul pentru aventuri, există câteva accesorii pe care nu ar trebui să le lipsească:

1. Cabluri de tractare 

Acestea sunt foarte utile în cazul în care mașina dvs. rămâne blocată în noroi sau în nisip. Cablurile de tractare vă permit să trageți vehiculul din situația neplăcută.

2. Lopată pliabilă 

Aceasta este utilă pentru a vă elibera mașina din situații neașteptate, cum ar fi în cazul în care mașina dvs. este îngropată în zăpadă sau nisip. O lopată pliabilă vă ajută să săpați rapid pentru a vă elibera mașina.

3. Compresor de aer portabil 

Un compresor de aer portabil vă permite să umflați pneurile după ce ați ieșit din noroi sau alte situații dificile, astfel încât să puteți merge mai departe cu încredere.

4. Prize de aer 

Dacă ieșiți frecvent în off-road, ar trebui să aveți prize de aer suplimentare. Acestea vă permit să vă umflați pneurile când trebuie să faceți față terenului dificil și să vă eliberați din noroi.

5. Protecție de caroserie 

O protecție de caroserie vă poate proteja mașina împotriva zgârieturilor și a lovirilor în timp ce mergeți prin terenuri accidentate.

6. Geantă pentru echipament 

O geantă pentru echipament este utilă pentru a vă depozita echipamentul și accesoriile într-un loc sigur și organizat.

7. Covor pentru portbagaj 

Un covor pentru portbagaj protejează portbagajul și îl menține curat, chiar și atunci când transportați echipamente murdare sau umede.

8. Plase pentru prinderea bagajelor 

Plasele pentru prinderea bagajelor vă permit să vă fixați bagajele în portbagaj pentru a preveni mișcarea acestora în timpul deplasării.

9. Lumină de lucru 

O lumină de lucru portabilă vă permite să vedeți în timp ce faceți reparații în teren în condiții de lumină scăzută.

10. Scărițe și trepte 

Scărițele și treptele pot fi utile atunci când trebuie să ajungeți la partea superioară a mașinii dvs. pentru a efectua reparații sau pentru a depozita echipamentul în portbagaj.

Masuri de siguranta inainte de plecarea intr-o aventura OFFRoad

Înainte de a pleca într-o aventură Off Road, este important să luați măsuri de siguranță pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru orice situație neprevăzută. Mai jos sunt câteva măsuri de siguranță importante pe care ar trebui să le luați în considerare:

  1. Verificarea mașinii – Înainte de a pleca, verificați starea generală a mașinii, inclusiv presiunea pneurilor, nivelul de ulei, lichidul de răcire și nivelul de combustibil. Asigurați-vă că toate sistemele funcționează corect.
  2. Verificarea echipamentului – Asigurați-vă că aveți tot echipamentul necesar pentru aventură, inclusiv cabluri de tractare, lopată, compresor de aer portabil, prize de aer suplimentare, protecție de caroserie și alte accesorii importante. Asigurați-vă că toate accesoriile sunt în stare bună și funcționează corect.
  3. Planificarea rutei – Planificați ruta înainte de a pleca și informați pe cineva despre planurile dvs. De asemenea, verificați condițiile meteo și condițiile drumurilor înainte de a pleca.
  4. Încărcarea corectă a bagajelor – Asigurați-vă că bagajele și echipamentul sunt încărcați corect în mașină pentru a preveni mișcarea acestora în timpul condusului pe teren accidentat.
  5. Echiparea personală – Asigurați-vă că aveți echipamentul de siguranță personală adecvat, inclusiv echipament de protecție pentru cap, ochi și mâini, precum și haine adecvate pentru condițiile meteorologice.
  6. Testarea sistemelor de comunicare – Asigurați-vă că aveți un sistem de comunicare funcțional pentru a putea comunica cu alți membri ai grupului sau cu serviciile de urgență, în cazul în care este necesar.
  7. Respectarea regulilor și a legilor de circulație – Respectați regulile și legile de circulație pe drumurile publice și pe terenurile private. Asigurați-vă că respectați proprietatea privată și respectați mediul înconjurător.
  8. Învățarea de noi tehnici și abilități – Dacă sunteți un începător în Off Road, luați în considerare participarea la cursuri de conducere off-road pentru a învăța noi tehnici și abilități pentru a vă face mai încrezător în timpul aventurilor pe teren accidentat.

Rețineți că siguranța este întotdeauna cea mai importantă prioritate în timpul aventurilor OffRoad. Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru orice situație neprevăzută și luați măsuri de precauție înainte de a pleca.